Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 18th June

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – Flipkart is back again with second season of Prize Wali Paathshala Quiz and here we are going to share Answer for Prize Wali Paathshala.

The game is worth playing as you’ll get assured prizes like products, supercoins or gems. It will just take your few minutes and return you can get many prizes.

Before, we begin with the answer, for those who are new, have a look at How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers (Today)

How to Play Flipkart Price Wali Paathshala Quiz?

  1. First of all, Download Flipkart App if you don’t have it already from Here
  2. After downloading, signup/login to your Flipkart Account.
  3. From the bottom, Click on Video Section as shown below
    Flipkart Video Quiz
  4. Here you will see many video contests including Flipkart Prize Wali Paathshala. Just click on it.
  5. Now, Click on Play and Win Button.
  6. Now, a 5 – 6 min video will start playing which you’ve to watch and answer the questions correctly.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 18th June

18th June, E53:

Q1.
Answer –

Q2.
Answer –

Q3.
Answer –

More Flipkart Quiz – 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 17th June

Q1. Which of these apps has a feature called ‘Spaces’?
Answer – Twitter

Q2. In the movie ‘Mr India’ which of these objects makes the wearer invisible?
Answer – Wrist Watch

Q3. Identify this surname. A_VAN_
Answer – Advani

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 16th June

Q1. Where is India’s tallest mountain located?
Answer – Sikkim

Q2. Which of these business groups was started first?
Answer – Wadia

Q3. Which of these father-son duos are also called Jai Kishan-Jai Hemant?
Answer – Option 4

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 15th June

Q1. Identify this plant. _AMB_ _
Answer – Bamboo

Q2. Which of these actors is an engineer?
Answer – Taapsee Pannu

Q3. Which of these landmarks was not built by the British?
Answer – Option A

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 14th June

Q1. Which city’s IPL team changed their name for IPL 2021 season?
Answer – Mohali

Q2. Which of these actresses did not win the Miss India competition?
Answer – Priyanka Chopra

Q3. Who among these has also served as the Chief Minister of a state?
Answer – Rajnath Singh

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 13th June

Q1. Which of these cities is not a state capital?
Answer – Ahmedabad

Q2. Identify this personality. _ _ JI_AO
Answer – Bajirao

Q3. In May 2021 aboard which airline did a couple in Tamil Nadu conduct their wedding?
Answer – Spicejet

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 11th June

Q1. In which of these states would you find an Indian Rhinoceros in the wild?
Answer – Assam

Q2. Which actor owns the Pro Kabaddi team Jaipur Pink Panthers?
Answer – Abhishek Bachchan

Q3. Which of these materials is not made from plants
Answer – Silk

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 10th June

Q1. Which freedom fighter was killed in a gunfight with the British at Alfred Parin in Prayagraj
Answer – Chandra Shekhar Azad

Q2. Which of these real-life characters has Abhishek Bachchan not played on screen?
Answer – Charles S

Q3. Identify this town. _ _ NAR_
Answer – Konark

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 9th June

Q1. Identify the personality. _ _ J _ _ WAL
Answer – Kejriwal

Q2. Which celebrity’s poster was showered with milk for his efforts in helping people during the pandemic?
Answer – Option C

Q3. Who served as the Prime Minister after Pt. Jawaharlal Nehru?
Answer – L B Shastri

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 8th June

Q1. Which of these brands is owned by an Indian company?
Answer – Jaguar

Q2. Which of these couples got married in a palace?
Answer – Option D

Q3. The foundation stone for which of these was laid by Mian Mir – a Sufi saint?
Answer – Golden Temple

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 7th June

Q1. Which of these brands is owned by MS Dhoni?
Answer – Seven

Q2. The Bharat Ratna award is in the shape of which of these?
Answer – Peepal Leaf

Q3. In which year did Indira Gandhi impose the Emergency?
Answer – 1975

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 6th June

Q1. In which of these years did India not fight a war with Pakistan?
Answer – 1975

Q2. Identify the logo of ‘Telegram’
Answer – Option 3

Q3. Identify this place. _ _ _ IPUR
Answer – Udaipur

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 5th June

Q1. Where was Mahatma Gandhi when India became independent?
Answer – Kolkata

Q2. Who amongst there is not a child of a sportsperson?
Answer – Mary Kom

Q3. Which of these states did not see a new government elected in 2021?
Answer – Uttarakhand

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 4th June

Q1. Starting in the 19th century which of these princely states was ruled by Begums for over a century?
Answer – Bhopal

Q2. Which of these can breathe underwater?
Answer – Shark

Q3. In which of these years has India not won a world cup in cricket?
Answer – 2003

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 3rd June

Q1. Which university co-developed the Covishield vaccine?
Answer – Oxford

Q2. Who was the leading run-scorer in the IPL 2021 at the time it was suspended?
Answer – Shikhar D

Q3. Salman Khan’s film Radhe: Your Most Wanted Bhai is based on a film made in which language?
Answer – Korean

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 2nd June

Q1. The co-founder of which of these companies recently announced that he was divorcing his wife?
Answer – Microsoft

Q2. Sputnik V- the Russian vaccine was named after the world’s first what?
Answer – Satellite

Q3. Who of the following was not the son of Mughal Emperor Akbar?
Answer – Khusrau

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 1st June

Q1. What does the name of the cyclone ‘Tauktae’ mean?
Answer – Gecko

Q2. Which country originally developed the game PUBG?
Answer – South Korea

Q3. Which of these animals cannot roar?
Answer – Cheetah

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 31st May

Q1. How many months are there in a century?
Answer – 1200

Q2. Which of these is not a UNESCO world heritage site?
Answer – Option 3

Q3. Which of these mountain ranges are found in Rajasthan?
Answer – Aravalli

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 30th May

Q1. Which of these monuments did Emperor Akbar build after conquering Gujarat?
Answer – Buland Darwaza

Q2. Guess the famous actor’s name. _AN_EE_
Answer – Ranveer Singh

Q3. What term is used for a word that is spelt the same forward and backwards?
Answer – Palindrome

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 29th May

Q1. Which of these film stars was noticed in the TV series ‘Fauji’?
Answer – Shah Rukh Khan

Q2. The process where plants lose water through their leaves is called?
Answer – Transpiration

Q3. Select the odd one out
Answer – Bappi Lahiri

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 28th May

Q1. Which number comes next 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13___?
Answer – 21

Q2. Which of these cricketers did not marry in the year 2020?
Answer – Jasprit Bumrah

Q3. Who was the last Mughal emperor to have sat on the throne of Delhi?
Answer – Bahadur Shah II

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 27th May

Q1. Which of these buildings is located in Mumbai?
Answer – Option 1

Q2. The Indian Railways is divided into how many zones?
Answer – 17

Q3. What is the term used to describe ‘BEAT’ in Indian classical music?
Answer – Taalam

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 26th May

Q1. In which country is the tomb of the first Mughal emperor situated?
Answer – Afghanistan

Q2. What do we call the phenomenon that resists the movement of stationary objects?
Answer – Inertia

Q3. Which flower was the basis of a super-hit song by Badshah featuring Jacqueline Fernandez?
Answer – Marigold

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 25th May

Q1. Which of these mountains is located in Asia?
Answer – Mt Fuji

Q2. Whom did Mughal Emperor Shah Jahan choose as his successor?
Answer – Dara Shikoh

Q3. On which of these rivers is one of the songs from the movie ‘Haider’ based?
Answer – Jhelum

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 24th May

Q1. Which of these water bodies is the largest in the world?
Answer – Pacific Ocean

Q2. Which letter of the English alphabet is the most used in normal writing?
Answer – E

Q3. Which of these girls has been having a super-viral ‘pawri’ video on the internet?
Answer – Option 4

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 23rd May

Q1. If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?
Answer – 168

Q2. Which of these actors is the son of a famous poet?
Answer – Farhan Akhtar

Q3. Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?
Answer – Pondicherry

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 22nd May

Q1. Which of the longest side of a right-angled triangle?
Answer – Hypotenuse

Q2. Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?
Answer – Bangladesh

Q3. Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Ritesh Deshmukh and Genelia D’souza?
Answer – Preity Zinta

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 21st May

Q1. Which of these is the odd one out?
Answer – Flute

Q2. Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?
Answer – Cinnamon

Q3. Which of these animals is not found in India?
Answer – Moose

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 20th May

Q1. On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?
Answer – Antarctica

Q2. Which social media star had earlier gained popularity with TV series Phulwa on 2011?
Answer – Jannat Jubair (Option 1)

Q3. How many players play on the court at a time in a basketball match?
Answer – 10

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 19th May

Q1. How many pairs of ribs does a normal adult human being have?
Answer – 12

Q2. What name is collectively given to the petals of a flower?
Answer – Corono

Q3. Whose birthday on 29th August is celebrated as National Sports Day in India?
Answer – Option 2

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 18th May

Q1. Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?
Answer – Mysore

Q2. In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?
Answer – Trigonometry

Q3. Which of these fruits does not grow on a tree?
Answer – Strawberry

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 17th May

Q1. In which city is the Biju Patnaik International Airport Located?
Answer – Bhubaneswar

Q2. Which Monument can be seen on the ₹200 Indian Currency Note?
Answer – Option 3

Q3. What is the full form of IP in computer language?
Answer – Internet Protocol

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 16th May

Q1. Which of these apps was launched in India after the ban of TikTok?
Answer – Chingari

Q2. Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?
Answer – Ever Given

Q3. What is the full form of FTW?
Answer – For The Win

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 15th May

Q1. In which city was the Indian National Congress founded?
Answer – Bombay

Q2. Which of these statues is built on the river Narmada?
Answer – Statue of Unity

Q3. What are permanently frozen lakes called?
Answer – Glacier

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 14th May

Q1. Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?
Answer – Facebook

Q2. Which of these diseases is spread by the common housefly?
Answer – Cholera

Q3. What is arachnophobia the fear of?
Answer – Spiders

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 13th May

Q1. In 1952 who became the first Vice President of India?
Answer – Image 4

Q2. Which of these component does the Fungi plant lack?
Answer – ChlorophyII

Q3. In which city would you find the largest jail in Asia?
Answer – New Delhi

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 12th May

Q1. Which of these characters is a ninja or shinobi named _____ Uzumaki?
Answer – Naruto

Q2. Which of the following species weigh more than any other species on the planet?
Answer – Insects

Q3. Which snake did Krishna defeat in a battle in the Yamuna river?
Answer – Kaliya

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 11th May

Q1. Which of these icons would you click to access Instagram TV?
Answer – Image 1

Q2. The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?
Answer – Unique

Q3. Which of these scientists was the first to identify a living cell?
Answer – Isaac Newton

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 10th May

Q1. What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?
Answer – Salt

Q2. Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?
Answer – Jantar Mantar

Q3. Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?
Answer – Priyanka Chopra

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 9th May

Q1. Which is the current official car of the president of India?
Answer – Mercedes Benz

Q2. Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?
Answer – Earthquake

Q3. Which of these animals has the most number of legs?
Answer – Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 8th May

Q1. What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?
Answer – Richter Scale

Q2. Which of these fruits is defined as a drupe?
Answer – Plum

Q3. In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?
Answer – Pune

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 7th May

Q1. In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?
Answer – Barrackpore

Q2. Which of these birds is the state bird of West Bengal?
Answer – Kingfisher

Q3. Guess the animal W_RTH_G
Answer – Warthog

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 6th May

Q1. Which of these celebrities has the most number of followers on Twitter?
Answer – Barack Obama

Q2. Which country has the world’s largest rainforests?
Answer – Brazil

Q3. Which of these parts of the body is made out of keratin?
Answer – Nails

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 5th May

Q1. Which of these actors did not play the villain in the Dhoom film series?
Answer – Uday Chopra

Q2. Which Korean boy band has a fan following called ARMY?
Answer – BTS

Q3. What is the fear of colours called?
Answer – Chromophobia

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 4th May

Q1. Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?
Answer – Helium

Q2. Which country has won the most medals in the history of the Olympic Games?
Answer – United States

Q3. Which of these is not a fossil fuel?
Answer – Firewood

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 3rd May

Q1. Which of these does not fit with the rest of the monuments?
Answer – Charminar

Q2. Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?
Answer – Leaf

Q3. What is the full form of BIB?
Answer – Boss is back

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 2nd May

Q1. Which element is the main component of diamonds?
Answer – Carbon

Q2. Who was the last Governor General of India?
Answer – C Rajagopalachari

Q3. Which of these is NOT a kind of mango?
Answer – Hariyali

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 1st May

Q1. Which modern-day Indian state did Vasco da Game reach when he first came to India?
Answer – Kerala

Q2. Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?
Answer – Amitabh Bachchan

Q3. The frozen form of which of the following gases is also known as Dry Ice?
Answer – Carbon Dioxide

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 30th April

Q1. Which is the next number in the series: 1 – 8 – 27 – 64 – ___
Answer – 125

Q2. Who is the present Chief Minister of Rajasthan?
Answer – Ashok Gehlot

Q3. Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami?
Answer – Earthquake

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 29th April

Q1. Which of these vegetables does NOT grow above the ground?
Answer – Turnip

Q2. Which Indian celebrity has the most number of followers on Instagram?
Answer – Virat Kohli

Q3. Which country is currently ruled by King Rama X?
Answer – Thailand

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 28th April

Q1. World’s highest rail bridge has been built over which river?
Answer – Chenab

Q2. Which of these food items will float in plain water?
Answer – Apple

Q3. Which of these acids is commonly found being used in the kitchen?
Answer – Acetic Acid

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers – 27th April

Q1. Which planet in our solar system has a day that is longer than its year?
Answer – Venus

Q2. Where did the Dandi March start from?
Answer – Ahmedabad

Q3. Which of these actresses was originally named Ashwini?
Answer – Shilpa Shetty

Conclusion

Done! So, this was today’s answer for Prize Wali Paathshala Quiz. You’ve answered all the Prize Wali Paathshala Answers correctly. You’ll win assured prize of Flipkart Voucher or Supercoins.

Bookmark this page as we’ll update daily paathshala quiz answer. If you have any queries, you can leave them in the comment box below.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply